Vyhlídkové lety

Letenka
pro jednoho
4.500 Kč

Let společně s dalšími pasažéry v koši. V koši letí max 5 osob a pilot. Startujeme z Konopiště nebo Českého Ráje.

Privátní let
pro dva
11.500 Kč

Privátní let pro dva z vámi zvoleného místa startu.

Privátní let
pro tři
13.500 Kč

Privátní let pro tři z vámi zvoleného místa startu.

Privátní let
pro čtyři
15.500 Kč

Privátní let pro čtyři z vámi zvoleného místa startu.

Privátní let
pro pět
18.000 Kč

Privátní let pro pět z vámi zvoleného místa startu.




Ceny jsou platné pro rok 2020

Petr Vítek

Co je to privátní let?

Při privátním letu jste v koši sami pouze s pilotem a můžete tak zažít let stejně jako průkopníci balonového létání. Soukromí a zážitek z letu, spojený s příjemnou společenskou událostí, jsou důvodem, proč jsou tyto lety mezi pasažéry tak oblíbené.

Privátní lety jsme začali nabízet jako první v ČR. Naši pasažéři doporučují další a to je naše největší odměna z létání.

Kde můžete letět?

U privátních letů si můžete místo startu vybrat podle svého přání. Lety pořádáme v těchto lokalitách. Konopiště, Posázaví, Pošembeří, České středohoří, Českobrodsko, Říčansko, Kokořínsko, Českolipsko, Český Ráj, Karlštejnsko a Křivoklátsko. Po dohodě létáme i jinde v České Republice. Na vhodném místě startu je třeba se domluvit při objednávce. Omezit nás mohou zakázané prostory či jiné regulace letového provozu. Podívejte se na trasy našich letů

Letenka

Zájemcům o vyhlídkový let pošleme dárkovou letenku, kterou mohou darovat svým blízkým. S obdarovanými si pak domluvíme termín letu a místo startu. Den předem, či ten samý den se let potvrzuje s ohledem na počasí. V případě špatného počasí se dohodne náhradní termín. Let trvá zhruba hodinu a létá se většinou v podvečer nebo brzy ráno.

Piknik

Po letu následuje balonářský obřad s piknikem a šampaňským. Prvoletci dostanou upomínkový křestní list a plni zážitků se vracejí domů. Na let se jezdí podívat i kamarádi a blízcí. Všichni jsou vítáni. Zážitek je to nejenom pro letce, ale i pro ostatní, kteří mohou sledovat letící balón a prožít si společně s letci závěrečný piknik.

Garance zážitku

Létáme pro radost a z letu chceme mít stejné potěšení jako naši pasažéři. K tomu potřebujeme pěkné počasí. Ne každý den je vhodný na vyhlídkový let. Může být slabý vítr, nízká oblačnost či jiné povětrnostní jevy. Naše zkušenosti z létání nás naučili pokoře před přírodou a lépe předpovídat počasí. I tak se může stát, že let zrušíme na louce těsně před startem. Za zrušení letu z vaší či naší strany nepožadujeme žádné storno poplatky. U privátních letů dodržujeme pravidlo, že platba se provádí až po letu. Již zaplacené letenky pozbývají platnosti pouze letem balónem, mají neomezenou platnost.

Objednávka letu

Objednávku můžete provést:

telefonem na číslo 602 299 276,

emailem na petr.vitek@vzduchoplavecka.cz,

vyplněním formuláře.

Přejeme Vám měkká přistání.

Petr Vítek Petr Vítek

© Petr Vítek (petrvitek@volny.cz)